Asistenta Tehnica

Incepand cu 2010, compania noastra a devenit unicul reprezentant si distribuitor autorizat LUDLUM Medical Physics Inc. Texas, USA pentru instrumentele de masura si control pentru radioprotectie si securitate nucleara, ulterior compania noastra si-a largit gama de produse devenind distribuitor unic pentru Romania si Rep. Moldova a inca altor 4 firme consacrate in domeniul fizicii medicale radiologice si fizicii sanitare. In prezent printre echipamentele oferite de compania noastra se numara intreaga gama de instrumentar de dozimetrice si de asigurarea calitatii (QA) in laboratoarele de radioterapie, radioprotectie, medicina nucleara, radiodiagnostic si imagistica medicala, precum si de sisteme fixe monitorizare radiologice tip portal, monitoare de arie pentru controlul contaminarii radioactive, instrumentar de masura si control in radioprotectie si securitate nucleara produse de catre LUDLUM Measurements Inc. Texas, USA, aparatura de dozimetrie si asigurarea calitatii dedicate radioterapiei produse de catre Standard Imaging Inc. USA, aparatura de dozimetrie dedicate imagisticii medicale produse de catre RadCal Corporation Inc. USA, instrumentar de asigurarea calitatii dedicate imagisticii medicale (incluzand X-Ray, Imagistica de Rezonanta Magnetica si Ecografie) produse de catre Leeds Test Objects Ltd. UK, precum si o gama larga de modele fantom antropomorfic Alderson si fantom respiratie dinamica IGRT produse de catre Radiologie Support Devices Inc. (RSD Phantoms), USA.

Departamentul de asistenta tehnica are in componenta fizicieni, ingineri si tehnicieni cu o vasta experienta in instalarea si mentenanta echipamentelor dozimetrice si sisteme monitorizare radiologice, instruirea operationala a utilizatorilor, precum si ingineri specializati in managementul proiectelor.

Departamentul de Asistenta Tehnica sustine activitatile de pre si post-vanzare a echipamentelor dozimetrice si QA prin urmatoarele activitati: